Page 1 of 1

Ver 1.2.4??

PostPosted: Fri Oct 27, 2006 04:18
by Saint
Hej
Jag bytte till ver 1.2.4 för att då skulle medeltemperaturen stämma även när den var under noll grader men nu blir mina \"årsrapporter\" bara en massa nollor. Kan någon hjälpa mig med detta?

MVH
Saint

PostPosted: Fri Oct 27, 2006 19:18
by Raimo Virtanen
Hej

Samma med mig.
Noll hela veckan men har det ändå sparat i det finska programmet.
Som tur är.

//Raimo

Hmm

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 08:25
by Saint
Jag får för mig att den fixar en rapport på den \"nya\" dagen som bara är nån sekund gammal därav alla nollor, men hur man fixar det har jag ingen aning om.... SKa forska i det!

Saint

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 10:11
by Raimo Virtanen
Hej

Felläsning av mig. Den skriver rätt.
Har två rapporter av någon anledning: Årsrapport och rsrapport.
Efter bytet av version och ini fil skriver den nu till Årsrapport.

Märkte också att fått fördubbling av förbrukningen (11-->22kWh) under senaste dagarna bara för att ute-tempen gått ner 6 grader (medel).
Normalt?


//Raimo

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 11:28
by gardesmed
Även jag har råkat ut för \"nollrad\" i rapporten, senast igår. Har ordnat det så att Statlink skriver ner två rapporter i två olika filer, den första kl 23:59 och den andra kl 00:00. Det har jag haft nytta av ett par gånger. Tänk bara på att ändra i mallen för 23:59-filen så att datum blir korrekt.

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 12:13
by Saint
Har nu ändrat i ini filen så den ska göra rapporten 23,59 och ändrat i mallen så det första är %Date% och inte %YesterDate%. Då borde det väl bli rätt men jag förstår inte varför det har ändrat sig? Gick ju hur bra som helst tidigare i 1.2.0 och 1.2.1? Men jag hoppas att detta löser problemet :roll:

/Saint

PostPosted: Sat Oct 28, 2006 19:25
by Peter
Nej jag förstår det inte heller. Dessa rutiner är inte ändrade och det fungerar för mig precis som förrut.
/Peter

Yes!

PostPosted: Sun Oct 29, 2006 09:08
by Saint
Nu fungerar det men jag måste ställa om datum grejen för det blev fel..... Hur det nu kunde bli det men det bryr jag mig inte om. Nu fick jag ut en rapport när jag bytte tid från 00.00 till 23.59!!

Saint

Suck....

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 00:45
by Saint
Nu har det fungerat för mig ända tills nu när det har blivit 3 st \"noll\" rapporter igen. Har inte ändrat nånting sen det fungerade så jag undrar om det kan ha med datum att göra..... Någon som kan ha någon idè?
Minns inte vilket datum det dummade sig förra månaden men jag får känslan att det kan stämma?
/Saint

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 07:01
by Peter
Jag har ingen aning men något annat som är mycket konstigt är att både igår natt och i natt har ett antal användar blivit offline precis klockan 3 på natten.
Detta förbryllar mig. Trodde först det var min ISP som kliptp förbindelsen den tiden och att några inte kommit igång efter det men så är det inte. De flesta har varit uppkopplade i flera dagar.

Så kan det vara så att dessa användare har gemensdam ISP och denna utfört något servicearbete 03:00. Isåfall varför återansluter inte deras Statlink efterråt...?

Jag dom sagt detta är lite förbryllande...

/P

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 09:16
by Saint
Jag har provat att ändra till 23.59 igen men det har ju fungerat i flera veckor med 00.00.