Snitt Ute Temperatur??

Hjälp med rapportmallar, Excelimport, automail, publicering för egen hemsida, mm.

Moderator: Peter

Snitt Ute Temperatur??

Postby Saint » Tue Oct 24, 2006 15:59

Hej
Jag har fått bekymmer med att medel tempen ute bli 0º nu när temperatur har börjat krypa under noll. Har 1.2.3 version av statlink.

Vad kan man hitta på för att få någon ordning på detta?
:shock:
Saint

PS Har fungerat tidigare i \"Årsrapporten\" så jag tror inte jag har nåt fel där... DS
Saint
Junior
 
Posts: 13
Joined: Tue Jun 27, 2006 11:08
Location: Skellefteå

Postby Peter » Tue Oct 24, 2006 20:45

Hej
Logga in på Husdata så hittar du en \"hotfix\"
Du byter bara ut .EXE filen så har du uppgraderat till ver 1.2.4

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby PerM » Tue Oct 24, 2006 21:38

Installerade den på min logger dator, men får följande fel:

Runtime error '374'
Failed to activate the control 'VB.UserControl' This control may be incompatible with your application. Make sure you are using the version of the control that was provided with you application.
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Peter » Wed Oct 25, 2006 06:20

Du måste ha ver 1.2.3 installerad först och sedan hotixar du med 1.2.4.
Detta eftersom en .dll fil är utbytt mellan 1.2.1 och 1.2.3

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby PerM » Wed Oct 25, 2006 07:57

Jädrans, missade att du släppt en ny version sedan jag uppdaterat :) får fixa det ikväll :)
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Saint » Wed Oct 25, 2006 14:37

Tack

Det fanns en lösning redan om man bara hade kollat läget :oops:

Bugar och bockar

Saint
Saint
Junior
 
Posts: 13
Joined: Tue Jun 27, 2006 11:08
Location: Skellefteå

Postby PerM » Wed Oct 25, 2006 21:08

Jag hade redan v1.2.3 installerat...får ändå det tidigare nämda felet.

Datorn kör Svensk Windows XP Home med samtliga updateringar.
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Peter » Wed Oct 25, 2006 21:15

Det var märkligt.
Det är åtminstone 5 som just nu kör 1.2.4 så det ska funka.
Prova att installera om 1.2.3 i en annan katalog och tag sedan bort katalogen den bara för att registrera om dll filerna.

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Rapportering

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron