vv.temp.

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

vv.temp.

Postby mangemoa » Tue Oct 31, 2006 17:10

Har äntligen blivit färdig med installationen,allt funkar utom vv.b. temperatur,visar -48.3 C hela tiden.
någon lösning?

mangemoa
mangemoa
Nykomling
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 06, 2006 15:45

Postby Peter » Tue Oct 31, 2006 22:22

Hej.

Urklipp ur manualen.

Appendix C – Speciella inställningar för IVT, Carrier och Autoterms värmepumpar

IVT Greenline C- Serien
C-Serien har intern varvattentank och därför ska GT3 aktiveras och GT3x
inaktiveras.
SysID_3=Varmvatten GT3,True,True,0
SysID_11=Varmvatten GT3x,False,False,0

IVT Greenline E- Serien
E-Serien har extern varvattentank och därför ska GT3x aktiveras och GT3x aktiveras.
SysID_3=Varmvatten GT3,False,False,0
SysID_11=Varmvatten GT3x,True,True,0

Rumsgivare
Har du rumsgivare aktiverar du den.
SysID_5=Rum GT5,True,True,0
Har du INTE rumsgivare måste den avaktiveras för korrekt funktion.
SysID_5=Rum GT5,False,False,0

Hoppas det hjälper
Mvh
/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby PerM » Wed Nov 01, 2006 11:14

\"E-Serien har extern varvattentank och därför ska GT3x aktiveras och GT3x aktiveras.\"

ska vara

\"E-Serien har extern varvattentank och därför ska GT3 inaktiveras och GT3x aktiveras.\"
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

vv.bemp.

Postby mangemoa » Wed Nov 01, 2006 19:51

Hej igen
En dum fråga kanske?
Vart ändrar jag dessa värden,på v.p. eller i statlink
Har en IVT E-7

mvh
mangemoa
mangemoa
Nykomling
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 06, 2006 15:45

Postby Peter » Wed Nov 01, 2006 21:25

Hej.

Gå in i din statlink-katalog.
Dubbelklicka på Statlink.ini
Bläddra längst ner så hittar du dessa inställningar.

Du kan också mail mig din statlink.ini så kan jag göra ändringarna åt dig.

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

vv.b.

Postby mangemoa » Thu Nov 02, 2006 17:16

Det löste sig nu med eran hjälp.tack för hjälpen

mvh

mangemoa
mangemoa
Nykomling
 
Posts: 4
Joined: Thu Jul 06, 2006 15:45


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest