Felmeddelande run-time error 5. Invalid procedure call or ar

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Felmeddelande run-time error 5. Invalid procedure call or ar

Postby Bit » Mon Oct 09, 2006 22:28

Hej!
Allt har fungerat perfekt en lång, lång tid. Men idag vid 16.30 tiden blåskärmade den virtuella server som Statlink körs i.

När jag startar om Statlink får jag ovanstående felmeddelande. Peter, du får faktiskt skylla dig själv när du skriver så bra program. Jag känner igen felet men kommer ärligt talat inte ihåg vad det innebär, har hunnit glömma ...

Statlink hinner aldrig startas så långt att nåt skrivs till loggen så jag vet inte riktigt var jag ska börja felsöka. Har ett svagt minne av felet skulle kunna hänga ihop med att nån sökväg är fel eller så. Men kan inte hitta några sådana problem. Vad skulle det kunna vara annars? Jag kanske ska prova att installera om? Har en känsla av att det är ett idiot-fel, men jag kan inte komma på vad ...

Kör just nu en verify på RAID-1 setet för att se om nåt objekt kan vara skadat, och väntar på dina goda råd.
Bit
Nykomling
 
Posts: 8
Joined: Thu Mar 16, 2006 07:59

Postby Peter » Tue Oct 10, 2006 06:08

Hej.

Kör du senaste versionen av StatLink?
Om inte, ta bort Intraday.xml filen och starta upp StatLink igen.
Får du det fortfarande inte att funka, Installera om StatLink.

Lycka till
/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby Bit » Tue Oct 10, 2006 06:33

Tack!
Intraday var skurken.

Laddar hem och installerar 1.2.1 också.
Bit
Nykomling
 
Posts: 8
Joined: Thu Mar 16, 2006 07:59


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron