Corrupt installation detected?

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Corrupt installation detected?

Postby Ola » Sat May 20, 2006 12:24

Windows underbara värld..vad göra?
Ola
Junior
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2006 00:25

mera info

Postby Ola » Sat May 20, 2006 12:30

hej peter, ska hjälpa Sven Olsson att installera Statlink på en gammal bärbar som inte har möjlighet just nu att komma åt Internet, så jag tankande hem Statlink och flyttade det via en USB-sticka till hans burk.
När jag sedan ska inst. Statlink och Lämpö så kommer attså medd alá Windows \"Corrupt installation detected\"
På samma USB-sticka så lade jag AVG virus som installerades utan tjafs.
Ola
Junior
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 16, 2006 00:25


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest