Snapshot Picture ändrad funktion?

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Snapshot Picture ändrad funktion?

Postby larsosca » Wed Aug 13, 2014 07:38

Hej

Jag har installerat StatLink på en virtuell Windows 2005 server och konfigurerade den på samma sätt som min gamla PC-installation.

Nu får jag ett snapshot av hela StatLink-fönstret och tidigare fick jag enbart med den aktiva funktionen inne i StatLink, alltså i mitt fall den schematiska vyn.
Jag lägger nämligen ut den bilden på min egen hemsida och blir det lite konstigt att få med hela StatLink-fönstret.

Är det något som förändrats i senare releaser av StatLink?
//Lasse
_____________________________
IVT Greenline C7 sedan december 2003
larsosca
Junior
 
Posts: 20
Joined: Thu Jul 26, 2007 00:15
Location: Veddige

Re: Snapshot Picture ändrad funktion?

Postby Beardymarrow » Sat Aug 16, 2014 15:43

Hi larsosca,
Sorry I can not reply in your language :-)

The Snapshot function for me has always taken a copy of my complete screen, including the window borders etc.

On my web-page I use the pulseview file, SavePulse1.jpg, location of which is set in Settings, Directory for Snapshots. That file is just the contents of the schematic, and is updated every 1 minute.

Example of SavePulse1.jpg
Image

Example of Snapshot.jpg
Image

Note: I have edited the base jpg file, so don't worry if yours looks a bit different.

Hope that helps

Beardy
IVT Greenline HT+ E9
Beardymarrow
Junior
 
Posts: 25
Joined: Thu May 01, 2014 11:31

Re: Snapshot Picture ändrad funktion?

Postby larsosca » Wed Aug 20, 2014 07:39

Thanks a lot, that did the trick.
My old PC crashed and I thought I configure the new the same way, but apparently not.

Thanks!
//Lasse
//Lasse
_____________________________
IVT Greenline C7 sedan december 2003
larsosca
Junior
 
Posts: 20
Joined: Thu Jul 26, 2007 00:15
Location: Veddige


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron