IVT 495 och Statlink

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

IVT 495 och Statlink

Postby Volle » Sun Feb 03, 2013 22:12

Hej,

Har en IVT 495 TWIN och nyss installerat Statlink. Hittade endast IVT 490 pa konfigurationssidan och kan darmed inte se koldbarartemperaturer bl.a. Hur gor jag for att fa med dessa?

En annan fraga ar hur man gor for att exportera data till Excel.

Tacksam for svar.

Mvh,
Volle
Volle
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 02, 2013 20:15

Re: IVT 495 och Statlink

Postby Peter » Thu Jan 16, 2014 06:59

Hej.
Det är tyvärr väldigt liten (nästan ingen) efterfrågan på din modell av VP och därför har vi inte undersökt eller tagit fram någon produkt kring den.
Men jag gissar att det ett mindre jobb då det mesta nog liknar principen för 490.
Vi kan höra av oss till dig mot våren då det är lite lugnare om det finns tida att göra en undersökning.
/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron