Hur många gånger kan man installera Statlink?

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Hur många gånger kan man installera Statlink?

Postby Axelsson » Mon Jan 21, 2008 20:29

Hur många gånger kan man installera statlink? Tanken är mer typ om datorn kraschar och man måste installera det igen, sen kanske man även vill lägga det på Laptopen för att leka lite med det och lära känna programmet och funktionerna när man inte är hemma.
Axelsson
Junior
 
Posts: 13
Joined: Sun Jan 06, 2008 10:50

Postby Peter » Thu Jan 31, 2008 20:54

Hej.

Du kan installera StatLink flera gånger på samma dator i olika kataloger.
Jag kör själv 3st konstant.

Tex. en skarp kopia på C:\\StatLink och en labbkopia på C:\\StatLink2

Dom kommer fungera helt oberoende utan att störa varandra.
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby Axelsson » Sun Feb 03, 2008 20:21

Okej...
Jag tänkte nog mer på två olika datorer.
Tänkte nämligen sätta en dator vid värmepumpen och sen skulle jag vilja ha det på min laptop så jag kan leka lite med programmet när jag ligger ute på jobb i veckorna.
Är det möjligt att installera det på två datorer? Eller där finns någon licensnyckel?
Axelsson
Junior
 
Posts: 13
Joined: Sun Jan 06, 2008 10:50

Postby Peter » Mon Feb 04, 2008 07:10

Nej det går att installera på fler datorer.
Du har ju också ett simulatorläge så du kan köra utan värmepump kopplad.

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Re:

Postby Petrho » Thu Jan 03, 2013 23:57

Peter wrote:Nej det går att installera på fler datorer.
Du har ju också ett simulatorläge så du kan köra utan värmepump kopplad.

/P

Var ställer man in simulatorläget?
Petrho
Junior
 
Posts: 12
Joined: Sun Dec 23, 2012 22:17

Re: Hur många gånger kan man installera Statlink?

Postby Peter » Fri Jan 04, 2013 09:33

Simulatorläget är ett demoläge.
Alltså den simulerar data från en IVT Greenline värmepump så man t.ex. ser hur det ser ut när kompressorn går, etc.

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Re: Hur många gånger kan man installera Statlink?

Postby Petrho » Fri Jan 04, 2013 17:52

Peter wrote:Simulatorläget är ett demoläge.
Alltså den simulerar data från en IVT Greenline värmepump så man t.ex. ser hur det ser ut när kompressorn går, etc.

/Peter

Ok men hur aktiverar man demoläget?
Petrho
Junior
 
Posts: 12
Joined: Sun Dec 23, 2012 22:17

Re: Hur många gånger kan man installera Statlink?

Postby Peter » Fri Feb 01, 2013 23:31

Du aktiverar demoläget genom att väljas en Greenline värmepump och Comport SIMULATOR.
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest