Felkod 6

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Felkod 6

Postby Marcin » Tue Nov 20, 2007 22:12

Hej,

Jag får inte StatLink att fungera. Strax efter att programmet startat, så dyker felmmedelande 6 upp, och stora delar av fönstret blir \"streckat\".
Bifogar skärmdump. Allt verkar ok tills StatLink har pratat klart med Rego:n, och kommer i läget \"Idle\".

Har provat både på min Stationära och min Laptop. Same-same.
StatLink 2.2.1. Nyinstallation.

Image
Marcin
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 20, 2007 21:34
Location: Stockholm

Postby Peter » Wed Nov 21, 2007 06:45

Hej.
Eftersom du byggt ditt eget interface kan jag tyvärr inte ge någon support på detta fel.
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest