Thermia Villa

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Thermia Villa

Postby quart » Sat Apr 28, 2007 16:41

Fungerar Statlink till en bergvärme pump som heter Thermia Villa ?
OM inte hus kan man då få ut datan.
quart
Nykomling
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2007 18:44

Postby Peter » Sun Apr 29, 2007 19:01

Hej.

Hur gammal är din Thermia Villa?


/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby quart » Sun Apr 29, 2007 19:11

Den är ifrån 1997/1998.
Den har tre knappar på displayen
quart
Nykomling
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2007 18:44

Postby Peter » Thu May 03, 2007 11:39

Vi kom fram till att denna reglerdator inte har någon möjlighet till extern inkoppling. Däremot Villa Classic och den nu säljande Villa/Eko har en modifierad version av dator som det fungerar med.
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron