Run Time Error 35761

Frågor kring om hur man installerar och konfigurerar Statlink.

Moderator: Peter

Run Time Error 35761

Postby QuickBen » Thu Apr 05, 2007 19:45

Hej,

Sedan den senaste säkerhetsuppdateringen i Windows får jag meddelandet Run-time Error 35761 när jag startar Statlink.

Den får ingen kontakt med Rego.

Nån aning om vad detta kan bero på?
QuickBen
Nykomling
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 23, 2007 12:37

Postby QuickBen » Fri Apr 06, 2007 05:21

Raderade Metronic-nyckeln, och nu funkar det.
QuickBen
Nykomling
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 23, 2007 12:37


Return to Installation och konfiguration av StatLink

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest