Rego 600 firmeware

Allmän diskussion kring värmesystem.

Moderator: Peter

Rego 600 firmeware

Postby maalse » Fri Mar 31, 2006 09:11

Jag har en IVT C7 med Rego 600 firmware 2.26.

Vilket är den senaste versionen?
Vad är skillnaderna?
Går det uppgradera (kan man göra det själv)?
maalse
Junior
 
Posts: 18
Joined: Mon Mar 27, 2006 10:13
Location: Motala

Postby Peter » Sun Apr 02, 2006 20:25

Hej

Jag har också 2.26
Denna är producerad i mycket stort antal och är väl beprövad.
Den senaste versionen som jag känner till på Rego600 är 3.05 och de ändringar som finns fram till denna ver är...

1.VV startar via givare GT3 och stoppar via givare GT9 (istället för GT3) Detta är samma som alla Rego 637 och 638 gör.
2. Bugg med att givarfelslarm för GT5 fixad.

Så det är inte mycket som är ändrat...

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Firmware

Postby Haze » Wed Sep 13, 2006 08:30

Uppgradering, nytt ROM eller går det att ladda ny BIN fil ?

Ringde IVT center, den jag pratade med påstod att man måste byta hela boxen (tror jag inte på) samt att det inte alls gick att ta ut värden via serieporten, jaja, vet inte vad jag ska tycka om nivån på kunnande där ?? :wink: . Får väl prova att ringa någon annan IVT \"tekniker\" 8)
IVT Greenline C7, installerad 2000, Firmware 1.10
Haze
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 13, 2006 08:24
Location: Trollhättan

Postby Peter » Thu Sep 14, 2006 20:28

Hej.

Jo de är de svar de flesta får. När det gäller serviceuttaget så borde man veta bättre vid det här laget. :)

Ang Firmware så är det naturligtvis så att det rent fysiskt går att uppgradera Firmware genom att byta ut eller bränna om prommet men det kan ju vara så att hårdvaran modifierats något mellan versionerna vilket gör att firmware och hårdvara inte fungerar tillsammans.

Detta är till exempel fallet mellan Rego 1.12 och Rego 2.x.
Dessa boxar ser rätt lika ut men skillnader i elektroniken gör att du inte kan uppgradera 1.12 till version 2.x eller senare.

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Värmesystem med Rego6xx

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron