Page 1 of 1

Thermia Villa

PostPosted: Sat Apr 28, 2007 16:40
by quart
Hej
Jag undrar om det finns något interface för att köra mot min bergvärme pump som är modell Thermia Villa.
Om inte det finns någon standard hus kan man lösa det då ?

PostPosted: Sun Apr 29, 2007 16:28
by Peter
Hej.

Hur gammal är din Thermia Villa. Hur många knappar har du vid displayen?
/P

PostPosted: Sun Apr 29, 2007 18:42
by quart
Hej
Den är installerad 1997/98.
Det är 3 knappar på den.

PostPosted: Sun Apr 29, 2007 19:03
by Peter
Ok
Dår är det mycket tveksamt att det skulle fungera.

Kan du maila mig så kan vi kolla lite djupare om du är intresserad..

info (snabela) husdata.se

PostPosted: Sun Apr 29, 2007 19:35
by quart
Peter, Du har mail