Thermia Villa

Diskussion/info kring denna interfacetyp

Thermia Villa

Postby quart » Sat Apr 28, 2007 16:40

Hej
Jag undrar om det finns något interface för att köra mot min bergvärme pump som är modell Thermia Villa.
Om inte det finns någon standard hus kan man lösa det då ?
quart
Nykomling
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2007 18:44

Postby Peter » Sun Apr 29, 2007 16:28

Hej.

Hur gammal är din Thermia Villa. Hur många knappar har du vid displayen?
/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby quart » Sun Apr 29, 2007 18:42

Hej
Den är installerad 1997/98.
Det är 3 knappar på den.
quart
Nykomling
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2007 18:44

Postby Peter » Sun Apr 29, 2007 19:03

Ok
Dår är det mycket tveksamt att det skulle fungera.

Kan du maila mig så kan vi kolla lite djupare om du är intresserad..

info (snabela) husdata.se
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby quart » Sun Apr 29, 2007 19:35

Peter, Du har mail
quart
Nykomling
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 26, 2007 18:44


Return to Thermia interface H14 (Diplomat, Duo, Atria, Villa)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron