funkar inte

Frågor kring inkoppling av elmätare

Moderator: Peter

funkar inte

Postby Calle Zetterlund » Fri Jun 01, 2007 15:06

Jag kopplade in min separate elmätare för pumpen och ställde in porten för interfacet , sen startade jag om statlink MEN då så funkar bara elmäterfunktionerna inte kommunikationen med Thermia-interfacet :cry: nån som kan tipsa om det är nåt mer som ska gjöras.
/ mvh CalleZ
Calle Zetterlund
Nykomling
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 06, 2007 11:58

Postby Peter » Tue Jun 12, 2007 21:04

Hej

Kör du Thermia interfacet och Elmätaren på samma eller olika Com portar?
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby Calle Zetterlund » Wed Jun 13, 2007 16:41

samma com port
Calle Zetterlund
Nykomling
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 06, 2007 11:58

Postby Calle Zetterlund » Sun Jul 01, 2007 17:35

Tråkigt :( inget svar , det står ju i manualen \" You can connect the S0 meter to the same comport as the Rego
interface\" men det kanske är skillnad med thermias interface
Calle Zetterlund
Nykomling
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 06, 2007 11:58

Postby Peter » Sun Jul 01, 2007 21:44

Hej.

Jag har tyvärr inte hunnit undersöka ifall det inte fungerar med samma comport då man använder sig av Thermia interface. Med Rego interface fungerar det.

Jag ska koppla upp och testa så snart jag hinner.

Däremot så kommer Thermia interfacet att utvecklas vidare och balnd annat kompletteras med ett par ingångar för elmätare. När detta är klart kommer jag gå ut med info och dom som vill får då möjlighet att uppgradera sina interface med denna funktion.

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby Peter » Tue Sep 04, 2007 08:27

Denna bug är funnen och rättat.
Kommer vara ok i nästa StatLink version.

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Elmätare, inkoppling

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron