GT4 sensorens definition i pulse bild

Diskussion kring Din profil vyerna och dess innehåll och funktion. Kom gärna med önskemål.

Moderator: Peter

GT4 sensorens definition i pulse bild

Postby Tommy200 » Thu Nov 16, 2006 06:19

skulle man rita GT4 sensoren i andra stället och definera det som shunt 1 ut ?

och bilden som här:

Image

tidigare:
Image
Tommy200
Junior
 
Posts: 29
Joined: Wed Mar 22, 2006 06:36
Location: FINLAND

Postby Peter » Thu Nov 16, 2006 06:58

Hej

Jag förstår inte riktigt vad du menar med Shunten?
Min installation ser ut som den nedre bilden, ser din ut som den övre?

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby Tommy200 » Fri Dec 15, 2006 06:11

hej,

med shunten jag menar att jag har växelventil som regulerar temperatur till golvvärme system med lägre temperatur och radiator system har högre temperatur.

golvvärme vägelvebntil är inte ritat till bild

mer information här:
http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... ew=Rapport
som visar GT4 och GT1 kurvor.
Tommy200
Junior
 
Posts: 29
Joined: Wed Mar 22, 2006 06:36
Location: FINLAND

Re:

Postby petern » Tue Jan 16, 2007 12:57

Tommy200 wrote:hej,

med shunten jag menar att jag har växelventil som regulerar temperatur till golvvärme system med lägre temperatur och radiator system har högre temperatur.

golvvärme vägelvebntil är inte ritat till bild

mer information här:
http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... ew=Rapport
som visar GT4 och GT1 kurvor.


Jag har också ett system där jag använder SV1 i VP för att shunta ut vatten till ett sekundärt system, GT4 läses av korrekt och reglerar shunten efter kurva2 i VP, men jag skulle vilja ha växelventilen inritad i bilden också men den finns inte med som Sys_ID i statlink. Har du fått nåt mer svar på din fråga från PeterH??

/Peter Norman
petern
 
Posts: 1
Joined: Wed Jan 10, 2007 13:29
Location: Luleå

Postby Peter » Thu Jan 18, 2007 21:49

Hej.

Jag kan ordna så att man kan läsa ut SV1 status via StatLink men det är 2 kanaler.
SV 1 Öppna och SV1 Stäng.
Jag vet inte 100% hur detta kommer att se ut och fungera. I västa fall skickas bara pulser på dessa kanaler (öppna/stäng) för att störa en motorventil så då går de bara tillfälligt till och från. Jag ska göra lite tester med min labb Rego så återkommer jag.

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Re:

Postby PerM » Fri Jan 19, 2007 12:59

Peter wrote:Hej.

Jag ska göra lite tester med min labb Rego så återkommer jag.

/P


Labb Rego?! Lyckans ost! :wink:
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm


Return to DinProfil - Pulse, Rapport, Info, Loggboken

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron