Rego 634 och kan ibland komma in i K2 och I/S nivån

Förklara ditt problem om det inte passar någon av kategorierna ovan.

Moderator: Peter

Rego 634 och kan ibland komma in i K2 och I/S nivån

Postby Mikael » Tue Oct 03, 2006 08:38

Två saker.
1. Ser att el priset inte räknas ut längre. Är det nått du jobbar på ?
2. Jag har Rego 634 och kan ibland komma in i K2 och I/S nivån men ibland inte. Det står ju att det måste vara den senaste versionen men vilken är det?
Kan man uppdatera så att man kan få den senaste i så fall.

Med vänlig hälsning
Mikael
Mikael
Junior
 
Posts: 14
Joined: Tue Oct 03, 2006 08:10
Location: Skara

Postby Peter » Tue Oct 03, 2006 09:04

Hej.

1. Det har blivit något fel. Jag fixar det i kväll.
2. Detta funkar inte på grund av bugg i Regon. Den enda gång det fungerar är när du har haft din VP avslagen. Du fungerar det att gå in i servicemenyn en gång sedan slutar det fungera igen.

I senaste StatLinkversionen har jag tagit bort knapparna för Service menyn då de ändå inte fungerade som det skulle och skapade förvirring hos användarna.

/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Re: Rego 634 och kan ibland komma in i K2 och I/S nivån

Postby PerM » Tue Oct 03, 2006 13:45

Mikael wrote:Två saker.
1. Ser att el priset inte räknas ut längre. Är det nått du jobbar på ?
2. Jag har Rego 634 och kan ibland komma in i K2 och I/S nivån men ibland inte. Det står ju att det måste vara den senaste versionen men vilken är det?
Kan man uppdatera så att man kan få den senaste i så fall.

Med vänlig hälsning
Mikael


Elpris? Har inte ens sett att det funnits....eller menar du antalet kWh? Jag har säkert missat det - lite upptagen med att hantera det data som Statlink producerar :wink:
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Mikael » Tue Oct 03, 2006 14:08

Om man väljer ”T summa förbrukning” så finns det en kolumn som heter EL kostnad. Du skriver in ditt KW/h pris i din profil. Sen så räknar programmet ut resten.

MVH Mikael
Mikael
Junior
 
Posts: 14
Joined: Tue Oct 03, 2006 08:10
Location: Skara

Postby PerM » Tue Oct 03, 2006 14:41

Aha, jag antar att detta är i Husdata Online? Jag använder inte det så det förklara varför jag inte sett det :)
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Peter » Tue Oct 03, 2006 16:41

Felet med att inte elkostnad visas i tabellen är åtgärdad.
/Peter
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå


Return to Övrig support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest