Buggar i Statlink 2.2.1

Förklara ditt problem om det inte passar någon av kategorierna ovan.

Moderator: Peter

Buggar i Statlink 2.2.1

Postby PerM » Mon Jun 11, 2007 22:53

Halloj!

Det var ett tag sedan jag var aktiv här men nu har det blivit dags att pyssla med pumpen igen. Som ett första steg i detta har jag uppdaterat Statlink till 2.2.1 och fick då följande problem:

1. Samtliga min-värden för de olika temperaturerna visar konstant -1638 vilket givetvis får även medelvärdet att bli fel. Även efter omstart av Statlink.

2. Det allra första värdet i FF-databasen för samtliga mätpunkter skrevs ned som 0 eller ett tal liknande -212953.00 - gissningsvis oinitierat data? Detta har bara hänt en gång vid första starten efter installation.
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm

Postby Peter » Tue Jun 12, 2007 21:01

Hej.
Har du fortfarande dessa problem? Känner inte igen dom från andra användare och undrar om det var något tillfälligt. Har du fått till det?

/P
Driver detta forum samt www.husdata.se med produkter.
Husdata onlinelogg: http://www2.husdata.se/UserInfo.asp?ID_ ... View=Pulse
Stalink logg: http://www2.husdata.se/demo
User avatar
Peter
Site Admin
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 14, 2006 15:30
Location: Piteå

Postby PerM » Tue Jun 12, 2007 23:48

1. Det rättade till sig under natten helt av sig själv
2. Har inte lyckats att reproducera det
IVT Greenline HT+ C6 Installerad Augusti 2006
http://www.pmalmberg.com
Arbetar som systemingenjör/programmerare med inbyggda system
PerM
Stamgäst
 
Posts: 81
Joined: Thu Sep 07, 2006 16:23
Location: Vallentuna, norr om Stockholm


Return to Övrig support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest